Goedkoop uitjes NapPas

Het is natuurlijk heel leuk om gezellig met het gezin een dagje eruit te gaan. Maar dat hoeft niet altijd heel duur te zijn. Met de NapPas kun je namelijk gezellig uitstapjes maken voor een kleiner prijsje! Goedkoop uitjes NapPas? Dat klopt! Je krijgt met de NapPas namelijk korting op diverse musea, dierentuinen en pretparken. Zo hoef je niet al te veel geld uit te geven om toch een leuke dag te beleven!

Met de NapPas krijg je bij meer dan 250 attracties in Nederland korting, dit tot wel 50%! Als je de NapPas hebt aangeschaft, dan kun je hier onbeperkt gebruik van maken en krijg je tot maximaal 4 personen korting!

Waar kun je heen met de NapPas?

Uitjes door heel Nederland kunnen worden gedaan met de NapPas! Waar gaan de goedkoop uitjes NapPas heen? Denk er eens over na om in Drenthe naar het Rijk der Kabouters te gaan en ontvang hier €0,50 korting per persoon! Zelfs net over de grens in Duitsland kun je naar Fursten Forest Quad Tour en krijg je €5,00 korting! In Flevoland kun je met €17 korting naar het Fladiator Sports Outdoorpark voor een potje paintball!

Wil je iets leuks doen in Friesland? Je kunt hier koeknuffelen met 10% korting. Maar in Gelderland kun je nog veel meer, denk aan een klimuitje, een bezoek aan het nationaal onderduikmuseum of pitch&putt Bussloo. Wil je een dagje uit naar het Klooster ter Apel, dan krijg je hier €1,50 korting per persoon.

Zie je dat? Goedkoop uitjes NapPas zijn er genoeg! Bestel de NapPas en ga leuke dagjes uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *